Skip to main content

Posts

Live, laugh, bake.

Assalamualaikum.
Ok, my friends (Kal, Wini, Syasya, Jue & Re'an) went to my home for our baking session which we planned like a month ago, Kal asked me to teach on how to bake. Err actually I'm not that pro enough tho, but at least I know a lil bit about baking.
Oh we had our second baking session last Saturday. Alhamdulillah everything went well, proceeded smoothly.
What did we bake?
1. Cream Puff 

It's like a round shell (HOW CAN I EXPLAIN THIS??) with a moist filling of custard cream. This one requested by Kal. Sedap.

2. Japanese Cotton Cheese Cake


The cake was so white and fluffy or I must say the cake was so damn gorgeous! The steps are easy but the way you mix the batter, you NEED to be extremely ayu and careful. Kalau tidak, tak cantik lah rupa dia. One requested by Wini.

3. Apam Polkadot



Also requested by Kal. Ni dah biasa pun buat, so senang jer.

4. Egg Tart

It was my first attempt at making egg tart. I'm relieved I've made it huaaa. This one also requested by K…
Recent posts

How was it?

Assalamualaikum.

I don't have any long normal story for today -  so it's just a quick update kay. As you guys were informed, the university admission result came out last Thursday. Well, how was it?

Alhamdulillah, finallyyyy I got the offer from UKM in Actuarial Science course! That means I passed the interview lah kan hihi. I was very happy though my mom just gave me a thumbs up (she was busy with her meeting and stuffs) that day. 

Oh by the way, is there anyone yang dapat masuk UKM jugak? Boleh lah kenal kenal kan. Or maybe yang tengah study kat sana, boleh lah share pengalaman dan bagi tips-tips yang berguna kat bakal student macam saya ni! :D

Thank you!

Long time no post.

Assalamualaikum.
It has been quite awhile since the last blog post. While things haven't been happening on my blog, but there has certainly been plenty going on in my real life.
Alhamdulillah, now I've been home after almost 3 months I successfully finished the matriculation programme in Labuan Matriculation College. I passed the exams in both semesters with flying colors. Thank you Allah. 
Well you guys might wondering what I'm up until now right? 
Few days before I went back home, I was busy revising for my final exam. Mama texted me, informed me that my siblings were infected with chickenpox. She told me that I'm the only one who had not been infected yet. I was hella worried back then. 
On the 9th of May, I had my last exam of my last day in college. I started to pack my whole things during the study week, since tomorrow I had an early flight to Kota Kinabalu at 6.15 am. Next, to Tawau at 12.30 pm.
My morning was quite chaos and I almost missed my flight! Phew that was c…

Moments may have gone but memories will always last forever.

Assalamualaikum. 





It's been few months since aku tak update blog. Nak tukar edit pun malas.
Alhamdulillah tarikh 26 Ogos tahun ni berlalu dengan jayanya. Means aku dah 18 tahun hidup kat bumi ni. Birthday kali ni lain dari yang lain. Oh maksud aku, birthday tanpa family di rumah tapi kat matrik ni aku ada banyak family baru (roommates, schoolmates dan classmates).

Such a beautiful and great memory to be remembered. Semalam bukan main terharu gila, dorang celebrate birthday dengan buat egg prank ye.

Ok ceritanya camni...

Aku bangun awal sebelum subuh nak siapkan assignment, so before tu aku buka la whatsapp. Biasalah kalau masa birthday kita kan sibuk nak tunggu birthday wishes. Dah check dan pun jugak masuk subuh, aku pun siapkan lah diri nak ke kuliah. Since harini birthday, aku plan nak pakai baju favorite yang mama bagi kat aku, the one and only baju kurung pahang pattern bunga yang berwana dark chocolate. Tapi bila Suzy nampak aku pakai baju tu, dia cakap aku ni macam tembaga. Nasi…

Hi, I exist.

Assalamualaikum w.b.t.
What's up sweeties?
Alhamdulillah dapat jugak bukak dan update blog ni! Nak dekat dua bulan tak update nih huhu. Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. Saya Nurul Fatin Amira dengan rendah dirinya nak minta maaf kalau kat post post sebelum ni ada tersilap bahasa ke termaki ke aaa whatsoever lah (tak guna 'aku' dah, nampak rude dan saya dah insaf hihi).
Next week last jadi maid tak bertauliah kat rumah sebab saya nak sambung belajar daahhhhhhhh. Alhamdulillah I got an offer ke matrikulasi labuan dan dapat course sains (saya dapat modul III tak mau hadap bio lagiiiii sebenarnya). Oh ya I also got offer from uitm as well. Memang dilemma berabis fikir fikir mana satu nak pilih. Dan akhirnya saya pilih matrik.
I don't know how to say tapi saya risau gila kalau kalau tak dapat nak cope dengan life kat matrik nanti (tak pernah duduk asrama memang macam ni). Saya banyak bukak blog blog lain pasal matrik, apa yang akan saya belajar, apa yang nak kena ba…

#2 Wordless Wednesday

Wordless lah sangat.

Me tonight.
P/s:
Assalamualaikum. It's been a while since I've posted nothing.
Last two weeks, I've started my driving lessons. I am freaking scared as hell tapi yalah it's my first time bawa kereta kan. I was scared that I might crash or whatsoever. It's pretty exciting but nervy at the same time tho.
Anyways, tomorrow is the results day.
I am totally nervous like whuut omg haaaa dang it. Apa apa pun my mom said to me, "Life would continue no matter how's your spm result, be positive." 
There's no point crying over spilt milk, redha saja lah dengan apa yang Allah dah tentukan kat kita right.

Ok In sha Allah, I'll post more soon.
Byee.

It's cupcake o'clock.

Assalamualaikum!

Ssup what's poppin'?
Dah berapa hari asyik nak update tapi tak terupdate-update pulak. Memandangkan malam ni aku kena pack barang untuk seminggu, aku update dulu lah kejap.
Aku dengan suka hatinya sekali lagi nak share gambar gambar cupcake sekalian. Well projek ni mama dengan aku buat kemarin sebab kawan aku order untuk majlis tunang kakak dia. Walaupun tak cantik, yang penting kualiti dan kesedapannya terjamin aite hihihi.
Ok baiklah silalah nampak,
Apam polka dot yang cute-to-be
Warna turquoise comel kan? hihi
Chocolate cupcake wuuuu Red velvet cupcake ice cream you scream gimme that gimme that ice cream
 Meriah gila ahaks
Jemput lihat dan maaf dipinta buat semua sebab post gambar cake malam malam muahahahaha.
Ok dah bye! Malam malam otak mereng hahahaha.

Yours sincerely, Amira.