Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2016

#1 Throwback Thursday.

Assalamualaikum.
spot me guys ahaks
Ayo ladies and gentleman!
Well that's my throwback Thursday picture gais (yep I thought last two years was so long ago hihi). Terjumpa gambar ni kat facebook haritu (aku mengaku aku tengah stalk si winnie sebab dia simpan album gambar ni ahaks)
Masa ni lepas join kursus amali haji dan umrah kat sekolah if I'm not mistaken. Wah I really miss the times when I used to hang out a lot with them sobs sobs sobs. Bila bab bab selfie wefie ni, mula ah derp face, perangai gila gila keluar pastu mulut pun tak henti cakap macam murai.
Tak silap aku lah, lepas habis kursus ni, kami petik buah mangga kat area rumah teha. Dah petik banyak banyak, apalagi hentam terus ah dengan entah apa nama benda tu (garam tambah cili padi kot). Aku tak makan dengan tu la sebab tak tahan dengan kepedasan tersebut.
Kami bila dah jumpa memang kecoh ah satu sekolah (buat macam sekolah binaan sendiri).
Tapi bila throwback punya throwback, sedih jugak lah. Dulu saja dapat macam ni, s…

Why am I here?

Assalamualaikum!


Hey what's up? I have something to post again hihi! 
Lately in my mind, I am always thinking of something.
Why blog? Why am I blogging? What's the reason I blog?
Actually it was never my intention to be a blogger ahaks! I started blogging because there were many blogs springing up daily and everyone looked cool doing it. Ok it's not only about that. When I've been seeking the purpose of why am I blogging, what I came up with is interacting with people.
I initially started this blog as more of a personal journal, one that I never expected or wanted anyone to read. Well I got lonely just speaking to myself, so I started to blog lah hihi.
There are few thoughts on how blogging impacts my life.
First and foremost, I'll become a better writer. Writing is communication kan? It's about recording thoughts on paper and then compelling others to agree with them. 
Next, I'll become a better thinker which is the blogging process encourages me to stop and think dee…

Tag question by Adiba Rusli.

Assalamualaikum.



Hello ladies and gentlemen!
Yup I've been tagged again for the third time! Wuuuu this time I was tagged by Adiba Rusli and I'd really appreciate if I get tagged again (well it's really fun getting tagged actually hahaha).
So let's get started~
Tell me your feeling right now. I actually don't feel anything right now but I could feel the jitters since I am currently waiting for SPM result this March. 
If you have a chance to travel around the world, with whom you will go? If I were given the chance, I'd want my family to go with me and we'd be gone for at least fourteen days so we could have a lot of time together.
State one weird thing that you have done in 2015. I ate doughnut with ketchup (saya rasa sedap lagi makan macam tu hehe).
If you're a social media icon, who you wanna be? And why? This question is really hard for me but ya I'll try to answer, hihi. What can I say is I just need to be my own self. There's a quote I've heard whi…

Tag question by Najwa Zahid.

Assalamualaikum!



Okay I got tagged again! I was tagged by this sweet sis, Najwa Zahid. Thanks a lot! Kali ni kena jawab sepuluh soalan pulak, wahahaha banyak jugak tu. Tak apa, I will gladly answer your questions ya hihi.

Kenalkan diri dan blog dengan gempaknya, rare dan meletop-letop.
Nama diberi Nurul Fatin Amira dan lebih suka dipanggil Amira. I'm  a very easy going person who loves and enjoy simple pleasures in life. Saya selalu minta maaf kat orang sebab takut saya ada buat salah. Pastu some people cakap saya garang dan sombong walaupun sebenarnya saya sangat friendly (mungkin muka saya kot yang garang ni ceh). Blog saya ni tak cantik dan simple saja, hihihi. I mostly write about my personal stories kat dalam blog ni dan sometimes saya post review pasal anime/manga yang saya nak recommend dekat orang.

Kalau awak diberikan peluang untuk miliki sebuah pulau, describe the island. It's your island.
Macam LDK lah pulak saya rasa, hihi. Senang cerita, kat pulau tu kena ada banyak po…

I bake when I'm bored.

Assalamualaikum!




Hey to the ho, put your hands up yo. Eh sorry, terlebih pulak.
Greetings everyone! I sincerely wish everyone a very blessed new year ahead. Resolve to keep happy, and your joy and you shall form an invincible host against difficulties alright. Keep smilinggggg! Forget the bad, cherish the good.
Okay aku baru dapat buka blog ni, sebab petang tadi sibuk kat dapur dengan mama. Mama ajak laksanakan projek buat cake, apam dan tart harini. Alhamdulillah everything went well. Semua baik-baik saja , tapi aku ni kan budak baru belajar (habis sepah sana sini). Nasib baik apam dengan cake sedap aku buat (puji diri sendiri, ahaks). 
Sehari ni aku bosan so tadi mama ajak buat projek baking lepas asar. Mama kata, "Kakak, buat lah apam tu. Buat yang ada inti strawberry." Then I said, "Oh okay, mama. Why not kita buat yang ada inti nanas jugak. Sedap tu." Dan mama pun mengangguk (menunjukkan mama setuju ah hihihi).
Dan ini hasilnya, tantaraaaaaaa
Nak buat macam bentuk n…