Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2016

It's cupcake o'clock.

Assalamualaikum!

Ssup what's poppin'?
Dah berapa hari asyik nak update tapi tak terupdate-update pulak. Memandangkan malam ni aku kena pack barang untuk seminggu, aku update dulu lah kejap.
Aku dengan suka hatinya sekali lagi nak share gambar gambar cupcake sekalian. Well projek ni mama dengan aku buat kemarin sebab kawan aku order untuk majlis tunang kakak dia. Walaupun tak cantik, yang penting kualiti dan kesedapannya terjamin aite hihihi.
Ok baiklah silalah nampak,
Apam polka dot yang cute-to-be
Warna turquoise comel kan? hihi
Chocolate cupcake wuuuu Red velvet cupcake ice cream you scream gimme that gimme that ice cream
 Meriah gila ahaks
Jemput lihat dan maaf dipinta buat semua sebab post gambar cake malam malam muahahahaha.
Ok dah bye! Malam malam otak mereng hahahaha.

Yours sincerely, Amira.

Wordless Wednesday.

SPM RESULT WILL BE OUT LESS THAN A MONTH  WHUT