Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2016

Moments may have gone but memories will always last forever.

Assalamualaikum. 





It's been few months since aku tak update blog. Nak tukar edit pun malas.
Alhamdulillah tarikh 26 Ogos tahun ni berlalu dengan jayanya. Means aku dah 18 tahun hidup kat bumi ni. Birthday kali ni lain dari yang lain. Oh maksud aku, birthday tanpa family di rumah tapi kat matrik ni aku ada banyak family baru (roommates, schoolmates dan classmates).

Such a beautiful and great memory to be remembered. Semalam bukan main terharu gila, dorang celebrate birthday dengan buat egg prank ye.

Ok ceritanya camni...

Aku bangun awal sebelum subuh nak siapkan assignment, so before tu aku buka la whatsapp. Biasalah kalau masa birthday kita kan sibuk nak tunggu birthday wishes. Dah check dan pun jugak masuk subuh, aku pun siapkan lah diri nak ke kuliah. Since harini birthday, aku plan nak pakai baju favorite yang mama bagi kat aku, the one and only baju kurung pahang pattern bunga yang berwana dark chocolate. Tapi bila Suzy nampak aku pakai baju tu, dia cakap aku ni macam tembaga. Nasi…